søndag 14. september 2008

Uavgjort mot Rosenborg tross Kvisvik-utvisning

Både Fredrikstad og Rosenborg måtte eller burde vinne dagens kamp - Fredrikstad for å bevare gullhåpet, Rosenborg for å melde seg på medaljekampen. Like før pause fikk Fredrikstad frispark 3 meter fra Rosenborgs mål, men utnyttet muligheten dårlig. I kaoset provoserte Rune Allmenning Jarstein Kvisvik på en eller annen måte, og Raymond Kvisvik sparket Jarstein i ansiktet eller overkroppen fra liggende stilling. Jarstein gikk midlertidig rett i bakken, og Raymond ble utvist. Diskusjonsemnet har vært om også Jarstein burde blitt utvist, i det minste ved å få sitt 2. gule kort. Rosenborg rakk også å score 0-1 i oppstyret før pause.

Det kan være Rosenborg hadde vært best i 1. omgang, men dette forandret seg da Fredrikstad kun var 10 mann i 2. omgang. I det 75. minutt utlignet Fernando Wallace til 1-1 med en brasiliansk frispark-perle, og 1-1 ble også sluttresultatet..

Dette er gode nyheter for Stabæk, som nok en gang har fått en solid luke ned til Fredrikstad og Tromsø: