søndag 14. september 2008

Stabæk ydmyket Strømsgodset

Stabæk vant kveldens kamp mot Strømsgodset hele 6-0. 4 mål av Daniel Nannskog og 2 mål av Johan Andersson vitner om en svensk kanonaften på Nadderud. Dagens 4 Nannskog-mål gjør Daniel til foreløpig toppscorer med 13 mål.

Kampens første mål satt Daniel Nannskog sikkert i mål på straffe - da hadde det gått 9 minutter. 1. omgang var jevnspilt inntil Stabæk satt inn en offensiv før pause, noe som ga pause-resultatet 2-0.

2. omgang ble en stor Stabæk-fest. Selv om de svenske målscorerne nødvendigvis får mye av æren for stor-seieren, så var Henning Hauger, Alanzinho, Pontus Farnerud, Veigar Pall Gunnarsson svært delaktige i lærebok-angrepene som Stabæk rullet opp.

Stabæk er veldig sterke i år, og seriegullet blir tydeligere og tydeligere. Stabæk har også tidligere sesonger glimtet til med lignende brak-seiere, men det er ikke sikkert det bare er Stabæks gnist som sørget for utklassingen. Strømsgodset har den siste uken vært preget av siktelsen av Kristian Sørli for sex med mindreårig. Sørli har blitt permittert fra Strømsgodset på grunn av siktelsen. Kristian Sørli har selv samtykket i offentliggjøringen av hans navn i forbindelse med siktelsen, og har også bekreftet at han kjenner den mindreårige gjennom fotballmiljøet.