tirsdag 2. september 2008

Lillestrøm og Stabæk underholdt publikum

Gårsdagens kamp på Åråsen mellom Lillestrøm og Stabæk endte 1-1, og Stabæk klarte dermed ikke å rykke fra ytterligere i gullkampen.

Stabæk åpnet ballet etter 10 minutter med et Alanzinho-raid som blir avsluttet kontant i høyre hjørne, og 0-1 sto til pause. Lillestrøm følte seg fullt på høyde med Stabæk, og det var duket for en spennende 2. omgang.

Stabæk klarte ikke å ta vare på sjansene sine, og Simen Brenne skapte balanse 10-15 minutter ut i 2. omgang. Stillingen sto seg ut kampen. Stabæk var litt skuffet mens Lillestrøm var ganske glade, og alle kunne konkludere med at det hadde vært en bra kamp.

Lillestrøm feirer det de kaller årsbeste, mens enkelte Stabæk-supportere sutrer litt over grisete Lillestrøm-spill. Anklagene medfører riktighet, men det visste Stabæk allerede både før kampen og for mange år siden. Det er hardt å spille mot Lillestrøm, for de er et fysisk tøft lag med noen ekstra skitne triks, i likhet med Strømsgodset. Stabæk-supportere skal heller glede seg over de siste års gode resultatet mot Lillestrøm og Strømsgodset, og glede seg over at Stabæk har utviklet måter å demme opp for fysisk spill.

Det er bare å gratulere Lillestrøm med en god kamp, for det er en stor bragd å holde Stabæk til 1-1. Stabæk leder fortsatt tabellen, og 4 poeng bak ligger Tromsø og Fredrikstad på 2. og 3. plass.

Ingen kommentarer: