torsdag 25. september 2008

Stabæk møter Vålerenga i Cupfinalen

Stabæk har allerede begynt å glede seg til cupfinalen. I dag ble det også klart at det er Vålerenga som får æren av å møte Stabæk i cupfinalen, og Stabæk - Vålerenga er et cupfinale-oppgjør å glede seg til.

Faktisk var det 1. divisjonslaget Odd som tok ledelsen i dagens semifinale. 22 minutter hadde gått da Kenneth Dokken skøyt outsiderne i teten.
Odds mål utløste et massivt Vålerenga-press, og snaue 10 minutter senere sto det 1-1 etter at Mohammed Abdellaoue scoret på en retur etter skudd fra Bengt Sæternes. Drøye 5 minutter senere er Vålerenga-rollene byttet om - Mohammed Abdellaoue avslutter svakt, men Sæternes får ballen over linja.

2. omgang ble målløs, så pauseresultatet 2-1 sto seg ut kampen. Odd gjorde sine forsøk, men det ble for tamt. Odd var likevel fornøyd med sin solide cup-innsats, og tok tapet med fatning. Vålerenga går til cupfinale, og der møter de altså årets beste lag; Stabæk.