søndag 28. september 2008

Fredrikstad kjemper fortsatt for gull

Det så stygt ut for Fredrikstad da de lå under 0-1 til pause mot Strømsgodset. Fredrikstad var det beste laget gjennom hele kampen, men sleit med uttelling i 1. omgang. Siste kvarteret før pausen var Strømsgodset riktignok godt med i kampen, og det var i denne perioden de tok ledelsen da Alexander Aas fikk satt inn et corner-frispark fra Fredrik Winsnes.

Fredrikstad presset stort i 2. omgang, og kjempet Strømsgodset ut av stilen de hadde hatt før pausen. Fredrikstad sløste mange sjanser, spesielt ved Everton Santos da Costa. Gardar Jóhansson utlignet til 1-1 med et pent skudd på halv volley. Abgar Barsom avgjorde kampen til Fredrikstads fordel med et kontant skudd fra 10 meter. 2-1 til Fredrikstad, og så var de også med i gullkampen igjen.