søndag 28. september 2008

Rosenborg forsterker håpet om medalje

Rosenborg møtte opp til kamp på Color Line Stadion, men samarbeidet med Aalesund i 1. omgang om å ikke være spesielt underholdende. Aalesund økte underholdningsverdien noe rett før pause - da Johan Arneng klinte Aalesunds straffe i mål via tverrliggeren.

I 2. omgang våknet Rosenborg, og spesielt Didier Konan Ya. Sistnevnte scoret først Rosenborgs utligningsmål etter 53 minutter, da han satt et innlegg i kassa fra 5 meter. Knappe 20 minutter senere var Didier på farten igjen, da han fanget opp ballen fra en klønete Steffen Iversen, forserte mot mål, dro et par tuneller og avsluttet raidet med scoring. 2-1 til Rosenborg sto ut kampen, og Rosenborg fortsatte den gode kurven - dette var Rosenborgs 6. kamp på rad uten tap.
Det blir veldig vanskelig å avskrive Rosenborg i medaljekampen slik tabellen nå ser ut: