onsdag 24. september 2008

Terje Hauge står på sitt

En dag før det viktige cup-oppgjøret mot Molde har Stabæk fortsatt ikke klart å legge dommer-skandalen bak seg. Nannskog har uttalt seg ytterligere til media om Terje Hauge, og Terje Hauge selv mener fortsatt at det røde kortet var korrekt. I tillegg har Fredrikstads trener medaljestrategisk blandet seg i debatten med krav om at Nannskog skal få straff for medieuttalelsene, og også NFFs old-school Sondre Kåfjord hakker på Nannskog i media.

Hvis vi skal tro Nils Johan Sembs kommentator-uttalelser fra den TV2-sendte kampen, så har han sett utrolig mange fotballkamper. I løpet av alle disse kampene har Semb sett mange tilsvarende episoder som Morisbaks handsing fra Viking-kampen. Straffen er det ingen diskusjon om, men Semb hadde aldri sett utvisninger i tilsvarende situasjoner. Hvis andre av de vi kaller 'fotball-eksperter' har tilsvarende erfaringer, så er det vel tydelig at utvisningen av Morisbak var fundamentalt feil? Dette burde Terje Hauge klare å se.

Uansett er Stabæk nødt til å svelge søndagens dommer-skandale, og fokusere 100% på kommende kamper. Stabæk er gode nok til å ta både serie- og cup-mesterskap i år, og det ville være fryktelig synd å la søndagens episode ødelegge det hele. Da kan neste sesong bli motivasjonsmessig tung.

Ingen kommentarer: