mandag 6. oktober 2008

Rekdal klager på Stabæk

Kjetil Rekdals Aalesund tok 3 meget viktige poeng borte mot Strømsgodset, og klatret med det opp til nest-sisteplass på tabellen. Dette fjerner noe av det enorme presset på Rekdal, men ikke spesielt mye. Kjetil Rekdal er lettet, og kommenterer Aalesunds sjanser til å sikre kvalik-plassen med disse ord:
«Med tre kamper igjen, tror jeg i verste fall vi må vinne to til, selv om fotballen er så syk at HamKam faktisk kan vinne sine tre siste kamper. Uansett gjelder det å ikke bli flåsete eller spille "We are the champions" som det ble gjort på Nadderud i går.»

Kjetil Rekdal har da vært på Nadderud Stadion og sett Stabæk-kamp tidligere? At Stabæk spilte "We are the champions" er noe de gjerne gjør etter kamper som ender med seier, og hadde nok ikke noe å gjøre med at Stabæk sannsynligvis sikret gullet med seieren over HamKam.

Man kan også se at Stabæk har lagt på seg en feirende scorings-feiring i de siste kampene. Om dette er for å feire gullet, for å feire medalje eller for å feire det fantastiske spillet sitt, har vel egentlig ingen andre enn Stabæk og eventuelt supporterne deres med? La nå Stabæk få lov til å nyte denne jubelsesongen, uten sutring fra grinete nordmenn.

Stabæk har faktisk vært veldig flinke til å holde fokus den siste tiden. Stabæks motstandere har prøvd å psyke ut Stabæk ved å gratulere dem med seriegullet i månedsvis allerede, og Stabæk har på ingen måter opptrådt flåsete med tanke på det sannsynlige seriegullet.

Ingen kommentarer: