mandag 5. oktober 2009

Daniel og Daniel i slåsskamp

I Freddy dos Santos' nye bok røper han at Stabæks Daniel Nannskog og tidligere Vålerenga-spiller Daniel Fredheim Holm havnet io slåsskamp på et utested i september 2008.

Stabæk hadde vunnet 6-0 over Strømsgodset den dagen, og var ute på byen for å feire. Vålerenga-spillere var på samme sted.

«En gang vi var ute på byen møtte vi som vanlig en hel haug med Stabæk-spillere. En av disse var selvfølgelig den svenske kjekkasen og toppscoreren Daniel Nannskog. Han hadde scoret fire mål den dagen og hoverte noe jævlig overfor Daniel Fredheim Holm. Vår Daniel er alltid blitt kritisert for å ikke score nok mål, uansett hvor bra han spiller. Nannskog gikk bort til ham og stakk fire fingre helt opp i ansiktet hans. En finger for hvert mål. Han flirte sitt sleskeste smil og gjorde alt han kunne for å terge Fredheim Holm. Det funka. Daniel feide bort hånda til svensken og gikk.»

Noe senere på kvelden kom Nannskog nok en gang bort til Fredheim Holm og gjentok 4-finger-gesten. Da klikka det, og Daniel og Daniel havnet i slåsskamp på gulvet inntil vakter skilte dem.

Dette er ikke eneste gang Daniel Nannskog har vært i bråk på byen. Hvor mange ikke-omtalte episoder den fest-glade svensken har vært borti er det nok bare han selv som vet, men like etter at Stabæk hadde sikret seriegullet i 2008 havnet han i bråk med en tidligere bokser.

1 kommentar:

Anonym sa...

Daniel er en hissigprop. Noen ganger lurer jeg på om han har ADHD.
Om drikkingen, jeg lurer på om det er en del av grunnen til dårlig cup-finalen i fjor.