torsdag 13. november 2008

Sogndal hadde ikke en sjanse mot Aalesund

Aalesund vant den første kampen i kvalifiseringsoppgjøret mot Sogndal 4-1, og i returoppgjøret fjernet Aalesund all tvil med 3-1 seier hjemme. Sammenlagt vant Aalesund kvalik-oppgjøret 7-2. Kampens store profil var kjempen Tor Hogne Aarøy, som scoret alle Aalesunds mål i en ekte hat-trick. Nå ønsker Tor Hogne Aarøy seg til Japan, der han kan briljere blant kortvokste spillere.

Kampens siste mål ble scoret av legendariske Håvard Flo, som spilte sin siste forballkamp på toppnivå. Håvards siste mål var selvfølgelig en heading.

Det er bare å gratulere Aalesund med å ha reddet Eliteserie-plassen. Det var ingen tvil om at Aalesund var bedre enn Sogndal. Kjetil Rekdal tar likevel ikke av, men forstår at det er en grunn til at Aalesund havnet på kvalikplassen. Han er nok også klar over at Aalesund hadde rykket rett ned hvis 2008-sesongen hadde vært en normal sesong. På grunn av at antall lag i Eliteserien skal økes til 16 lag i 2009 var det kun ett lag som rykket direkte ned i 2008, mens normalt er det 2 lag som rykker direkte ned. Lykke til neste år!

Ingen kommentarer: