onsdag 4. november 2009

Trener-kabalen

I går ble det klart at Egil Drillo Olsen forblir norsk Landslagssjef frem til 2012, og når den tid kommer skal Ståle Solbakken overta jobben.

Stabæk-trener Jan Jönsson har vært den mest sannsynlige utfordreren til Egil Drillo Olsen som norsk Landslagssjef, og Stabæk feiret nyheten om Drillos forlengelse som ensbetydene med at Jönsson forblir Stabæk-trener. Det er ikke bankers at Jönsson forblir i Stabæk selv om Drillo ble velgt som Landslagssjef. For det første fins det svenske klubber som er interessert i Jönsson, og for det andre er Rosenborg-situasjonen uavklart. Siste nytt er at Rosenborg-trener Erik Hamren fort kan bli svensk Landslagstrener. Hvis det skjer vil Rosenborg være veldig ivrige på å skaffe seg en ny kvalitetstrener. Aktuelle kandidater skal være Trond Sollied, Åge Hareide og Ole Gunnar Babyface Solskjær, men øverst på Rosenborgs ønskeliste skal visstnok Stabæks Jan Jönsson stå. Ingebrigt Steen Jensen avfeier muligheten:
«Det er helt uaktuelt med Jan Jönsson til Rosenborg.»

Dette prinsippet håper jeg Stabæk holder. Rosenborg er en veldig arg Eliteserie-konkurrent, og det bør ikke selges verken spillere eller trenere til trønderne. Det er ingen logikk i å birdra til å styrke motstandere samtidig som man svekker seg selv.

Ingen kommentarer: