søndag 13. september 2009

Stabæk blåste sjansene

Etter at Odd tapte hjemme mot Lllestrøm var det duket for at Stabæk kunne erobre tredjeplassen på tabellen. For å innta tredjeplassen måtte Stabæk ta poeng i hjemmekampen mot Rosenborg, og det skortet ikke på vilje og entusiasme i forsøket på å påføre Rosenborg årets første tap.

Stabæk startet forrykende, og Daniel Nannskog blåste et par store sjanser i åpningsminuttene. Faktisk eide Stabæk hele førsteomgangen, men likevel var det Rosenborg som ledet 1-0 til pause.

Rosenborg spilte bedre i 2.omgang, og gikk opp til 2-0 kvarteret ut i omgangen. Stabæk reduserte til 1-2 ved Torstein Andersen Aase 10 minutter før slutt, og 1-2 ble også sluttresultatet. Avslutningen på kampen ble noe besudlet av Stabæk-supportere som kastet noen mynter i retning Rune Almenning Jarstein da han drøyet tiden.