mandag 31. august 2009

Jon Inge Høiland senket Lillestrøm

Etter å ha avgjort kampen mot Vålerenga sist helg ble Jon Inge Høiland to-målscorer og matchvinner mot Lillestrøm på Åråsen i kveld.

Stabæk åpnet kampen best og dominerte deler av 1. omgang, men Lillestrøm satt inn et farlig press etter at Jon Inge Høiland ga Stabæk 1-0 etter 30 minutter. I 2. omgang tok Lillestrøm over dominasen, og sjansesløsing, spesielt ved Arild Sundgot, var den største årsaken til at utligningen ikke kom før kampens 86. minutt. Utligningen var forøvrig en perle fra Marius Johnsen, og da den kom så kampen ut til å ende uavgjort eller i verste fall med Lillestrøm-seier.
Men Jon Inge Høiland ville det annderledes, og stanget et Kobayashi-frispark i mål 2 minutter på overtid.
blir det spennende å se om Høiland er i start-11eren i lørdagens landskamp mot Island. At Jon Knutsen starter er det liten tvil om.

Med det vant Stabæk 2-1, og klatret helt opp i ryggen på Odd Grenland etter at de tapte mot Strømsgodset igår. Faktisk har Stabæk mulighet til å melde seg på i sølv-kampen etter at Molde tapte mot Vålerenga på lørdag.