mandag 6. april 2009

Stabæk er fortsatt ubeseiret

Gårsdagens hjemmekamp mot Odd ble mer fartsfyllt enn de fleste hadde forestillt seg, og endte med Daniel Nannskog som helt og redningsmann.

Odd tok tidlig ledelsen, og ledet 2-0 etter at halvtimen var spilt - begge målene scoret av Peter Kovacs. I løpet av omgangen spredte frustrasjonen seg i Stabæk-laget, for de hadde faktisk prøvd å bygge opp spill i 1. omgang.

Knappe 10 minutter ut i 2. omgang fikk Stabæk og Daniel Nannskog det de hadde blitt snytt for i sesongens 2 første kamper, nemlig straffe. Daniel Nannskog ble felt av Odds keeper, og Daniel satt selv straffen i mål. Plutselig var det spenning i kampen igjen, og Stabæk begynte å gnistre. Likevel var det Odd som scoret det neste målet, ved Simen Brenne, men nok en redusering fra Daniel Nannskog et par minutter senere sikret på ny spenningen i kampen. Daniel ble spilt fri på 5 meter, og satt ballen enkelt i mål.

4 minutter før slutt var Daniel på ferde igjen. Daigo Kobayashi la et frispark i god posisjon på hodet til Daniel, som knallet den i mål på ren vilje. Dagens 3. Nannskog-mål var et faktum, og 3-3 sto seg ut kampen.

Etter sesongens første 3 kamper oppsummerer Stabæk at de trenger tid for å få satt laget, etter å ha mistet et par av fjorårssesongens sentrale profiler.
Stabæks nye innleide spiss, tsjekkiske Zdenek Senkerik fra Slavia Praha, fikk debutere for Stabæk i kampens siste 10 minutter, uten å få vist seg frem. Siden sist har Stabæk knyttet til seg ytterligere en spiss, svenske Fredrik Berglund fra Elsborg. Også Fredrik Berglund er innleid, men skal leies hele sesongen i motsetning til Zdenek Senkerik som skal leies til 1. august.

Ingen kommentarer: