mandag 29. mars 2010

Stabæk sikret bortepoeng på overtid

Serieleder Aalesund startet hardt, og Tor Hogne Aarøy ga tangotrøyene 1-0 allerede etter 2 minutter. stabæk kom gradvis inn i kampen, og styrte spillet siste halvdel av 1. omgang. 10 minutter før pause utlignet Mikkel Diskerud.

Stabæk fortsatte dominansen etter pause, men likevel var det Aalesund som mot spillets gang gikk opp til 2-1. Resten av kampen ble et stormløp mot Aalesunds mål. De siste 10 minuttene ble Stabæk snytt for straffe da Espen Hoff ble lagt ned i feltet, og Daniel Nannskog fikk en scoring feilaktig annulert for offside. I tillegg til et par dommeravgjørelser dro Aalesund også fordel av en meget god keeper Anders Lindegaard.

Det så ut som om Aalesund skulle klare å tilrøve seg en ufortjent seier, men 2 minutter på overtid satt Pontus Farnerud ballen sikkert i mål fra 16 meter.

Bortepoeng er alltid positivt, og Stabæk er fortsatt ubeseiret i årets Eliteserie. Dessverre har seriestarten satt Veigar Pall Gunnarsson ut med skade, og han kan være borte i opptil 6 uker.