onsdag 17. desember 2008

Veigar Pall Gunnarsson forlater sannsynligvis Stabæk

Veigar Pall Gunnarsson har vært en stor hit i Stabæk de siste sesongene, og ble årets Servitør i Eliteserien etter å ha lagt flest målgivende pasninger i løpet av sesongen. Veigar kom også på delt 6. plass på toppscorer-listen.

Nå tyder alt på at Veigar Pall Gunnarsson blir solgt til franske Nancy. Stabæk har for en stund siden sikret seg Espen Hoff fra Lyn, og anser han som en naturlig erstatter for Veigar Pall Gunnarsson, men skal også vurdere å bruke pengene fra Veigar-salget til ytterligere forsterkninger.

For overgangen er i boks skal Veigar gjennom medisinske tester, og han må også bli enig med Nancy om sine personlige betingelser. Stabæk er i prinsippet enig med Nancy om overgangssum og overgangs-detaljer. For et par uker siden var Stabæk kompromissløst negative til Nancys bud.

De første ryktene ville ha det til at Nancy tilbød 15 millioner kroner. Dette var ikke langt unna, men budet Stabek avviste var på ca. 13 millioner kroner, en overgangssum Veigar Pall Gunnarsson selv synes var akseptabel. Det er uvisst om det var en forhøyelse av budet, eller kanskje Veigar Pall Gunnarssons påminnelse om at kontrakten hans går ut i løpet av 2009-sesongen, som fikk Stabæk til å snu nei til ja.

Ingen kommentarer: