søndag 24. august 2008

Veigar Pall Gunnarsson ligger an til en kanonhøst

Det sies at Veigar Pall Gunnarsson har hatt en halvtung vårsesong, da han har slitt med å putte ballen i kassa. Det er an streng analyse av islendingen, for han har vært en sentral brikke Stabæk også i år, og han har bidratt med assists, stressing av forsvar og det berømte magiske samspillet med Daniel Nannskog.

Det sies også at det løsnet for Veigar Pall Gunnarsson i cup-seieren over Strømsgodset i kvartfinalen. Det kan ha sammenheng med Stabæks nyerhvervelse av Veigars landsmann Palmi Palmason - de viste hvertfall å ha god kjema da Palmi serverte Veigar 2 målgivende assists i 4-1 seieren mot Strømsgodset i cupens kvartfinale.

Trekningen av cupens semifinaler var en positiv overraskelse. Å tuppe Molde på huet og ræva ut av cupen på Nadderud blir en god oppvarming til finalen mot Vålerenga. Hvis da ikke Odd kliner til..

Det er veldig morsomt å være Stabæk-supporter i år. Det er ikke bare serien og cupen som kan bringe suksess til Bærum, Stabæk har også ambisjoner om å etablere seg i det europeiske selskap. 14. august slo Stabæk franske Rennes 2-1 på Nadderud. Mike Kjølø scoret morsomt nok begge Stabæks mål, mens Rennes' reduseringsmål var en brassespark-perle det er vanskelig å irritere seg over. Brassesparket kan dog bli katastrofalt, hvis Rennes skulle vinne 1-0 hjemme i returmøtet er Stabæks Europa-eventyt over for i år. Jeg stoler på Veigar Pall Gunnarssons høstform, pluss mange andre kreative og konstruktive elementer i årets Stabæk-lag.

Ingen kommentarer: