søndag 24. august 2008

Espen Hoff fra Lyn til Stabæk

Lørdag ble det klart at Espen Hoff har underskrevet kontrakt med Stabæk, som binder han til klubben i 3 år. Overgangen skjer 1. januar 2009.

Stabæk har siklet på Espen i mange år, og er åpenlyst svært fornøyd med avtalen. Stabæk leder Tippeligaen 2008 med god margin, og det er gledelig med den siste tids tilknytning av klassespillere.

For noen vil et skår i gleden være lørdagens poengtap mot nettopp Lyn. Stabæk og Lyn spilte 1-1 på Nadderud, i en kamp det Stabæk burde vunnet. Stabæk er selvfølgelig skuffet, og blir beskrevet som det beste laget med de fleste sjansene. Stabæk får en lang seiersrekke brutt, men tabellsituasjonen tålet absolutt noen uavgjorte kamper. Stabæk har oppnådd 38 poeng på 18 kamper, og har kun 2 tap. Det er 5 poeng ned til Fredrikstad på 2. plass, men forspranget kan innskrenkes til 2 poeng innen et døgn.

Lyn er berørt av trener Henning Bergs nylige annonsering av klubbytte til Lillestrøm, og det er imponerende av Lyn å spille 1-1 mot Stabæk på Nadderud. Det er ikke mange lag som har stjålet poeng av Stabæk i år, og det er et kvalitetstegn å være blandt de som gjør det.
Det er i tillegg usikkerhet rundt Thomasz Sokolowskis fotballfremtid. Talentet valgte i sin tid Lyn fremfor Stabæk, men kanskje tiden nå er moden for Thomasz til å prøve seg i Stabæk?

Ingen kommentarer: